Анонсы 2 мар. 2022 г.

1-2 березня, Київ. Favorite Food&Drinks

Рейтинг статьи:2
1-2 березня, Київ. Favorite Food&Drinks
1-2 березня 2022 у Києві незалежні експерти дегустаційної комісії проведуть оцінку "наосліп" органолептичних показників продуктів, напоїв у 23 номінаціях. Конкурс проводиться за оціночним принципом (не змагальним).

Склад членів професійної дегустаційної комісії сформовано з фахівців галузевих асоціацій, інститутів і спілок, а також департаментів якості, власного виробництва ритейлу та ресторанного бізнесу. Зокрема: Укрметртестстандарт, торговельні мережі NOVUS, Fozzy Group, Сільпо, Ашан, МЕТРО Кеш енд Керрі Україна, ресторан «Авалон», Всеукраїнська асоціація пекарів, Центр профілактичної та клінічної токсикології, Одеська академія харчових технологій, Інститут післядипломної освіти НУХТ, Belkozin Ukraine, Кулінарний центр МХП, Мережа АЗК WOG та інш.

Цінності дегустаційного конкурсу Favorite Food&Drinks для виробників продуктів та напоїв

 Технологам:

  • Фахова оцінка органолептичних показників незалежними членами дегустаційної комісії
  • Визнання професійної спільноти

Маркетологам:

  • Інфо-приводи для комунікацій з цільовою аудиторією
  • Демонстрація покупцям, партнерам переваг продукції
  • Реклама серед ритейлерів, рестораторів, ЗМІ

Комерсантам:

  • Підвищення цінності та збільшення додаткової вартість продуктів
  • Привертання уваги покупців до продуктів на полицях роздрібних мереж

Власникам та керівникам:

  • Визнання роботи команди фахівців вашого підприємства
  • Зміцнення конкурентних позицій компанії на ринку

Як скористатись нагородами:

  • розміщуйте  зображення нагороди на етикетках продукції, носіях;
  • поширюйте результати участі серед цільової аудиторії через соціальні мережі, ЗМІ, директ-мейл;
  • розміщуйте отримані нагороди на ярмарках, на стендах під час національних та міжнародних виставок, у презентаціях під час конференцій.

Для участі у дегустаційному конкурсі необхідно:

  • визначитися з найменуваннями продуктів та/або напоїв, які плануєте подати на дегустаційний конкурс (від 5-ти найменувань).
  • подати Заявку та оплати участь до 21 лютого 2022. 
  • надіслати зразки продукції на конкурс (у м. Київ, точну адресу повідомимо пізніше) до 25 лютого 2022.
  • отримати результати та нагороду.
14 березня 2022 переможці отримують дипломи та нагороди на Урочистій церемонії нагородження у Києві.

На церемонію окрім переможців, запрошено ритейлерів, рестораторів, фудблогерів, ЗМІ.

Ваш продукт вартий визнання!

Найкраще –  до столу!

www.ffdu.com.ua

Связанные теги:

Читайте также: